«I en dåm av sagatid.» Refleksjoner rundt bunadarbeidets historie i Vestfold ved 1. konservator NMF Lise Emilie Talleraas. 11. mai klokken 19:00

11. mai 2017

Foredragene inngår som en del av et større samarbeidsprosjekt mellom Vestfoldmuseene IKS, Vestfold husflidslag og Vestfold Historielag med mål om å fremme kunnskap når det gjelder denne viktige delen av Vestfolds kulturhistorie. Prosjektet er forsknings- formidlingsorientert gjennom foredrag, planlagt vandreutstilling (2019), utvikling av pedagogiske opplegg, gjenskaping av eldre plagg, samt utgivelse av fagpublikasjon.

Entré kr. 100,-

Forrige artikkelPåskeferiemoro 8.-17. april Neste artikkelKongelig åpning av Haakon Haakonson-utstillingen "Kongens velde"
Vi trenger din hjelp!
Hei, vil du hjelpe oss til å få bedre hjemmesider? Vi trenger din tilbakemelding! Din identitet vil holdes skjult. Klikk her for å svare!