Foredrag 16. feb. klokken 19:00 – På leit etter en folkelig draktskikk i Vestfold

16. feb 2017

Vestfoldmuseene IKS inviterer våren 2017 til en foredragsrekke om fylkets drakttradisjoner, regionens draktsølv og bunadsarbeidets historie.

Kveldens foredrag har tema «På leit etter en folkelig draktskikk i Vestfold» og holdes av cand.philol/ kulturhistoriker Ellen Rundereim.

Foredraget starter klokken 19:00.

Entré kr. 100,-

Forrige artikkel"Berømte slagsteder" - Foredrag med Kjersti Jacobsen, prosjektleder «Nesjar 2016» - onsdag 31. mai kl 19. Neste artikkel«Eksempler på draktsølv i regionen Telemark/ Buskerud og Vestfold gjennom de siste 300 år.» Foredrag ved Haakon Livland
Vi trenger din hjelp!
Hei, vil du hjelpe oss til å få bedre hjemmesider? Vi trenger din tilbakemelding! Din identitet vil holdes skjult. Klikk her for å svare!