Skoletilbud på Slottsfjellsmuseet i 2017

Slottsfjellsmuseet ønsker å tilrettelegge for læring og opplevelse gjennom formidling i museets mange utstillingsarenaer, og vi håper lærere og elever har interesse og anledning til å besøke museet i løpet av 2017.

Følgende tolv undervisningstilbud er gratis for skolegrupper ved bruk av en formidler i en time. Maks antall er 30 elever i hver gruppe. Der formidlingen går ut over timen, må vi diskutere prisen nærmere. Alle oppleggene kan tilrettelegges for ulike alderstrinn. Gi gjerne tilbakemelding om ulike behov og ønsker, museet kan kombinere og skreddersy formidlingen.

Slottsfjellsmuseet ønsker hjertelig velkommen til gode opplevelser som kan gi læring og undring!

Med vennlig hilsen Slottsfjellsmuseet

Kontakt museumspedagog Ellen Asplin på epost ellen.asplin@vestfoldmuseene.no for bestilling av omvisning.

Våre tolv tilbud:

Forrige artikkelSlottsfjellplanen Neste artikkelSvend Foyn og hvalen
Vi trenger din hjelp!
Hei, vil du hjelpe oss til å få bedre hjemmesider? Vi trenger din tilbakemelding! Din identitet vil holdes skjult. Klikk her for å svare!