Skoletilbud på Slottsfjellsmuseet

Slottsfjellsmuseet tilrettelegger for læring og opplevelse gjennom formidling i museets mange arenaer, og vi ønsker lærere og elever velkommen til museet som en del av skolens undervisning.

Følgende tolv undervisningstilbud er gratis for skolegrupper ved bruk av en formidler i en time. Maks antall er 30 elever i hver gruppe. Hvis  formidlingen går ut over denne timen, må vi diskutere pris nærmere. Alle oppleggene kan tilrettelegges for ulike alderstrinn. Gi gjerne tilbakemelding om behov og ønsker slik at museet kan kombinere temaer og skreddersy formidlingen.

Slottsfjellsmuseet ønsker hjertelig velkommen til gode opplevelser som kan gi læring og undring!

Kontakt museumspedagog Ellen Asplin på epost slottsfjellsmuseet@vestfoldmuseene.no for bestilling av omvisning.

Våre tolv tilbud:

Forrige artikkelSlottsfjellplanen Neste artikkelSvend Foyn og hvalen